Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage sales

Functie Recruiter
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zoetermeer
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf helpt mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door de juiste kandidaten te selecteren en te zorgen dat vraag en aanbod bij elkaar komt. Wij werken vanuit onze vestiging in Zoetermeer. Als Talenter ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van onze dromen.

dit bedrijf onderscheidt zich door een innovatieve aanpak. We denken altijd in kansen, verandering, groei en snelheid. Deze energie voel je als je bij ons binnenstapt of ons aan de lijn hebt. We hebben plezier in wat we doen, dat maakt het verschil. 

De student is medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelen van het team en ons bedrijf als geheel. Klant- en kandidaat tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voorop staat dat de klant specifieke vraag altijd bepalend is voor onze inrichting en uitvoering van het recruitmentproces. Wij zijn 100% gecommitteerd aan een meer dan goed resultaat. Om het gehele wervingsproces onder de knie te krijgen, is een van de opdrachten tijdens de stage het werven van een nieuwe stagiair.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren