Nu solliciteren

Communicatie stagiair(e) gezocht!

Functie communicatie/social media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Schiedam
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking marktconforme stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een internationaal opererende organisatie en telt momenteel ± 2000 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van productiepersoneel en doen dat vanuit drie verschillende uitzendbureaus, gevestigd in Rotterdam, Schiedam en Bodegraven. Daarnaast hebben we recruitment kantoren door heel Europa. dit bedrijf is sinds 2019 onderdeel van een Group, een Belgische industriële investeringsmaatschappij.

We zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het detacheren van medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie en logistiek. Naast de werving & selectie en detachering van nieuwe medewerkers, zorgt dit bedrijf ook voor de kwalitatief hoogwaardige huisvesting van haar medewerkers. De arbeidsmarkt is volop in beweging en de vraag naar flexibele arbeid is nog nooit zo groot geweest. Wij hebben de ambitie als organisatie te blijven groeien om in de toekomst ook aan de vraag te kunnen voldoen. We proberen deze uitdagende groeidoelstelling te halen met een dynamisch, ambitieus en hecht team.

Wat ga je doen?

Als onze communicatie stagiair ondersteun je bij de dagelijkse werkzaamheden. De werkzaamheden waar je aan kan denken zijn:

Wie ben jij?

Wat krijg je ervoor terug?

Een ondernemende, open en gedreven werkomgeving in Rotterdam (10 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal). Een dynamisch, jong en ambitieus team waar zowel kwaliteit als work-life balance hoog op de agenda staan Een belangrijke (pionierende) rol in een snelgroeiend bedrijf

Werkzaamheden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren